Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

DETALJ SA DERBIJA KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Miletić opalio šamar Borjanu

Objavljeno

-

Mnogi nisu obratili pažnju na taj deo, a upravo je to bilo razbesnelo i Borjana i Pankova

Bilo je tenzije i varnica na ivici opšte tuče među fudbalerima na 161. Večitom derbiju.

Posebno je sve eskaliralo nakon vodećeg gola Sejdube Sume, a sve je bilo prouzrokovano upravo njegovim ponašanjem posle pogotka, koji je proslavio pred navijačima Crvene zvezde.

Ubrzo su mu pritrčali i ostali saigrači da slave s njim što se nije dopalo Milanu Borjanu koji je upao među njih u pokušaju da otera Sumu i očita mu lekciju.

Ipak, usledila je reakcija ostalih igrača Partizana, a među najratobornijima je bio Nemanja Miletić, koji je bez pardona rukom po licu udario Borjana.

Sve to je video Radovan Pankov koji je pritrčavao od pozadi kako bi razdvojio igrače, ali kada je video šta se desilo dao se u sprint i s leđa uleteo na Miletića i Bojana Ostojića koji je bio pored njega.

Tada je nastala još veća gužva i koškanje i delovalo je da će doći do tuče, ali na svu sreću je bilo prisebnih, došao je i sudija Jovanović pa su se zaraćene strane razdvojile.

Ali promaklo mu je to da je Miletić udario Borjana, da je video verovatno bi ga kaznio na adekvatan način, kao što je javnim opomenama kaznio Sumu i Borjana kada se gužva raščistila

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

TRIVI ILIĆ PONOVO ANGAŽOVAN U OFK BAČKU

Objavljeno

-

Posle ispadanja iz Srpske lige – Vojvodina uprava OFK Bačke je napravila dobar potez angažovanjem Trive Ilića za tim menadžera.

-Vodim treninge sa igračima i sportski sektor. Znači, imam autonomiju kada su u pitanju dolasci i odlasci iz ekipe i niko ne može da mi se meša u posao, rekao je Trivo Ilić za lokalni portal „Klik na vesti“.

Ilić je najavio početak priprema za utorak, 16. jul kada će se detaljnije znati o tome ko više nije član OFK Bačke i ko je pojačao vojvođanskog ligaša iz Bačke Palanke.

Nastavi sa čitanjem

U trendu