Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Spartak predstavio skauting službu: Funkcija za legendu kluba

Objavljeno

-

FK Spartak ŽK na čelu sa predsednikom Nikolom Simovićem zvanično je predstavila skauting službu kluba: Vladimira Torbicu kao direktora skauting službe i Dejana Stanojeva glavnog skauta prvog tima.

– Prvo bih želeo sve da vas pozdravim. Mi u klubu smo proteklih meseci težili ka tome da podignemo razne segmente Spartaka na viši nivo i nakon postavljanja Nebojše Vučkovića na čelo omladinske škole i nakon potpisivanja ugovora o saradnji sa medicinskim i sportskim ustanovama u Srbiji, na red je došao i skauting kluba koji nije bio na željenom nivou. Tim povodom smo se odlučili da za direktora skauting službe postavimo dugogodišnjeg kapitena Vladimira Torbicu i takođe kao njegovu desnu ruku glavnog skauta prvog tima Dejana Stanojeva. Ja sam siguran da će ova nova skauting služba mnogo bolje funkcionisati nego što je funkcionisalo ranije i da će nam sigurno pomoći u tome da dovedemo veći broj kvalitetnih igrača širom Srbije i siguran sam da će ovo doprineti omladinskoj školi da osim kvalitetnog rada imamo i kvalitetne igrače. DO sada smo imali jednu dobru kvalitetnu omladinsku školu, ali smo taj rad podigli na viši nivo i hoćemo da ispratimo to dovođenjem kvalitetnije dece širom Srbije, rekao je predsednik Simović.

– Predsednik je dosta toga rekao, ja ću samo da kažem i da izrazim svoje zadovoljstvo što nastavljamo saradnju. To je bilo i očekivano nakon svih ovih godina proverednih u klubu kao igrač. Bilo je mnogo toga i ranije rečeno i neke dogovore smo ranije postizali oko toga, samo je bilo pitanje koja će to tačno funkcija da bude. Prezadovoljan sam što smo uspeli da se dogovorimo i mislim da je ovo jedan novi vid saradnje, naravno u cilju da dovedemo Spartak na još viši nivo. Mislim da ćeo ovom funkcijom uspeti u tome i već proteklih nekoliko meseci smo počeli sa tim, a sada smo to i zvanično predstavili. Zahvalio bih se klubu koji mi je pokazao poverenje na jednoj ovako odgovornoj funkciji, kazao je Vladimir Torbica.

– Želeo bihi da vas pozdravim i da se zahvalim ljudima iz Spartaka što su mi ukazali poverenje. Dugo godina sam bio u Bečeju, radio kao sportski direktor i trener. Dobio sam ponudu da dođem u mogu da kažem u zadnje tri godine broj jedan klub u Vojvodini, to je pokazao po odličnim rezultatima, po igranju u evropi prošle godine i po jednom sistemu rada koji se vidi. Znamo koliko je igrača otišlo u Zvezdu, Partizan i inostranstvo. Veliko mi je zadovoljstvo što sam u takvom klubu. Imaću odličnu saradnju sa legednom kluba Vladimirom Torbicom kao i sa sportskim direktorom Ljubišom Dunđerskim, trenerom Vladimirom Gaćinovićem i sa predsednikom Nikolom Simovićem koji je mlad i ambiciozan i mislim da ćemo Spartak podići na još jedan viši nivo i da će rezultati to pokazati, dodao je Dejan Stanojev.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

BOMBA U SRPSKOJ LIGI BEOGRAD! Gol godine u našem fudbalu (VIDEO)

Objavljeno

-

Trenutak kada je Nikola Milinović uputio udarac, Foto: Printscreen/Twitter/fsbeograda1920

Nikola Milinović pogodio sa 40 i kusur metara

Fudbaleri Torlaka pobedili su Brodarac na gostovanju sa 2:1 u sedmom kolu Srpske lige Beograd.

Na ovoj utakmici trećeg ranga srpskog fudbala videli smo možda i gol godine od strane Nikole Milinovića sa 40 i kusur metara.

Torlak je sada sedmi na tabeli sa devet bodova, dok je Brodarac ostao pretposlednji sa samo tri boda.

Nastavi sa čitanjem

U trendu