Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

ĐOKOVIĆ ISKREN: Da li mogu da zamislim život bez tenisa? Pa…

Objavljeno

-

Novak Đoković otvoreno je razgovarao o budućnosti u intervjuu za CNBC, rekavši da se ne plaši ako je kraj karijere bliži nego što očekuje.

Istakao je da mu neće biti problem ni da završi igračku karijeru jer teniski rekordi nisu najvažnija stvar na svetu.

– Da li su rekordi važniji od vremena koje provedem sa porodicom? Da li su bitniji od mog zdravlja ili nekih drugih stvari? Nisu. Potpuno sam otvoren i sto odsto iskren oko svega, mnogo pričam sa suprugom oko toga, s roditeljima, braćom, ljudima koji su mi bliski, jer želim da shvatim kako oni gledaju na sve to – rekao je Novak.

Dodao je i da ne želi da propusti neke bitne trenutke u životu.

– Otac sam dva anđela i vreme koje provodim s njima veoma mi je dragoceno. Ne želim da prođem kroz život i da shvatim da nisam bio tu, da sam propustio neke najvažnije stvari u njihovom odrastanju.

Usledilo je pitanje – da li može da zamisli svoj život bez tenisa?

– I da i ne… Mogu da zamislim zato što se ne bojim života bez tenisa. Srećnim me čini i mnogo drugih stvari.

Isto tako sam rekao i ne, zato što to i neće biti život bez tenisa.

Zbog toga što i kada ne budem igrao, biću i dalje aktivan u sportu. Želim da imam svoju akademiju, da prenesem sva svoja iskustva novim generacijama koje stasavaju u Srbiji – poručio je Đoković.

Prvi reket sveta trenutno se oporavlja od povrede ramena, a na društvenim mrežama poslao je poruku navijačima o svom stanju.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Tenis

„Odvratno!“ Beker u jednoj rečenici izneo svoj stav o skandalu sa Đokovićem

Objavljeno

-

Foto: La Prese

Novak Đoković je zadobio udarac flašicom u glavu nakon pobede u drugom kolu Rima, te je završio u ambulanti i otkazao konferenciju za medije. Turnir je potom zvanično saopštio stanje srpskog asa, pojavio se snimak iz drugog ugla koji jasno pokazuje šta se zapravo desilo, a oglasio se i Boris Beker.

Prema saopštenju turnira, Srbin je dobro, dobio je lekove i vratio se u hotel, te nema razloga za zabrinutost, a sada se oglasio i Boris Beker kratkom porukom na društvenoj mreži „X“.

Odvratno ponašanje od strane nekoga…

Boris Beker

Podsetimo, Novak Đoković je podvrgnut odgovarajućim lekovima i već je napustio „Foro Italiko“ da bi se vratio u hotel. Nema razloga za zabrinutost povodom njegovog stanja.

Pojavio se i novi snimak koji pokazuje drugi ugao ovog incidenta. Jasno se vidi da je flašica ispala navijaču iz rance, te da nije namerno pogodio Novaka.

Nastavi sa čitanjem

U trendu